Termeni și Condiții Generale de utilizare a site-ului www.edyoptic.ro

1. Acceptarea Condițiilor de Utilizare

Prezentele Condiții de utilizare sunt valabile pentru și între dumneavoastră și EDY OPTIC LTT. („Compania” sau „noi”). Următorii termeni și condiții („Condiții de utilizare”) reglementează accesarea și utilizarea de către dumneavoastră a www.edyoptic.ro, inclusiv orice conținut, funcționalitate și servicii oferite pe sau prin intermediul www.edoptic.ro („Site-ul web”), indiferent dacă sunteți doar vizitator sau utilizator înregistrat.

Vă rugăm să citiți cu atenție Condițiile de utilizare înainte de a începe să utilizați Site-ul web. Prezentele Condiții de utilizare conțin prevederi care limitează drepturile dumneavoastră legale, inclusiv un acord de arbitraj, renunțarea la acțiuni de clasă și în justiție, precum și limitări privind răspunderea Companiei. Prin utilizarea Site-ului web, acceptați și sunteți de acord să aplicați și să respectați prezentele Condiții de utilizare, precum și Politica noastră de confidențialitate, care se găsește la Politica de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Condiții de utilizare sau cu Politica de confidențialitate, nu accesați sau nu utilizați Site-ul web.

Acest Site web este oferit și disponibil utilizatorilor cu vârsta de cel puțin 18 ani. Prin utilizarea acestui Site web, declarați și garantați că aveți vârsta legală pentru a încheia un contract de asociere cu Compania și că îndepliniți toate criteriile de eligibilitate necesare. Dacă nu îndepliniți toate aceste cerințe, nu trebuie să accesați sau să utilizați Site-ul web.

Unele porțiuni ale Site-ului web oferă informații generale despre vedere, îngrijirea vederii și corectarea vederii. După cum este descris în continuare, aceste informații nu trebuie considerate o sursă de recomandări medicale sau să înlocuiască recomandările medicale. DACĂ BĂNUIȚI CĂ AVEȚI O PROBLEMĂ DE VEDERE SAU O AFECȚIUNE MEDICALĂ CARE NECESITĂ ATENȚIE, CONTACTAȚI UN MEDIC CÂT MAI CURÂND POSIBIL.

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricarei pagini a acestuia sunteți de acord cu condițiile de utilizare exemplificate mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, vă rugăm să nu accesați sau utilizați acest site.

2. Descrierea Serviciilor

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informații în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va incerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

3. Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.edyoptic.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

4. Drepturile Asupra Conținutului Site-ului

S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. nu va transferă titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin această toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilati, dezasamblati aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifică conținutul și/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.edyoptic.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L..

Accesul și utilizarea paginii www.edyoptic.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găși informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.edyoptic.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagină. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.edyoptic.ro pentru folosință dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.edyoptic.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimtamântul explicit al reprezentanților www.edyoptic.ro.

5. Modificări asupra condițiilor

Aceste condiții sunt actualizate din la un termen nespecificat. De fiecare dată când doriți să accesați site-ul, verificați aceste condiții, pentru a vă asigura că înțelegeți condițiile care se aplică în momentul respectiv.

6. Modificări adupra site-ului

Putem actualiza sau modifica site-ul la un termen nespecificat pentru a reflecta schimbările privind produsele, nevoile utilizatorilor și prioritățile afacerii noastre.

7. Suspendarea/ Închiderea site-ului

Site-ul www.edyoptic.ro este pus la dispoziție fără costuri.

Nu garantăm că site-ul sau orice conținut de pe site va fi întotdeauna disponibil sau că accesul nu va fi întrerupt. Putem suspenda sau revoca accesul la o parte din site sau la întreg site-ul din motive de afaceri și operaționale. Vom încerca să vă comunicăm în mod rezonabil orice acțiune de suspendare sau revocare.

Sunteți responsabil să vă asigurați că orice persoană care accesează site-ul nostru prin intermediul conexiunii dumneavoastră de internet este la curent cu aceste condiți de utilizare și cu alți termeni și condiții și că se conformează.

8. Utilizarea conținutului site-ului web în altă regiune decât pe teritoriul României

Site-ul www.edyoptic.ro se adresează persoanelor care locuiesc în România. Nu prezentăm conținutul disponibil pe site sau prin intermediul site-ului ca fiind adecvat folosirii în alte părți.

9. Neangajarea Răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L.. S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. nu va acordă nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  • inexistentă pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.edyoptic.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.edyoptic.ro nu poate constitui o oferta fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.edyoptic.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea www.edyoptic.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare și cotine, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate să intervină. În prezent există foarte puține îndrumari cu privire la implementarea GDPR și este posibil că Autoritățile de Supraveghere să aibă puncte de vedere diferite față de cele exprimate în acest șablon. În ciuda eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii, nu putem anticipa cu exactitate modul în care Autoritatea de Supraveghere sau instanțele de judecată vor interpreta Regulamentul.

www.edyoptic.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumarilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite că urmare a utilizării conținutului.

10. Declinarea răspunderii medicale

Unele porțiuni ale Site-ului web oferă informații generale despre vedere, îngrijirea vederii și corectarea vederii. Acest conținut are exclusiv un scop informativ. Nu oferim consultanță sau asistență medicală, iar Site-ul web nu trebuie utilizat ca sursă sau înlocuitor pentru astfel de recomandări. Dacă bănuiți că aveți o problemă de vedere sau o afecțiune medicală care necesită atenție, contactați un medic cât mai curând posibil. Dacă aveți o urgență medicală, sunați imediat la 112.

11. Obiectivul Conținutului Site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. nu poate garanta că prezențele pagini nu conțîn erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagină de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

12. Informații Personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are că scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, oraș, adresa de e-mail), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

13. Legătura Cu Alte Site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea să. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplică condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

14. Informațiile Oferite Prin Intermediul Site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul www.edyoptic.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L.; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagină Contact din site); alte activități întreprinse de S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. EDY OPTIC LTT S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.